Контакт
 

 

Контакт
МЕЛ Македонија - човештво просветлување љубов
Центар за истражување и примена на Универзалната енергија
 
Телефон: +389(0)70 22 75 47
Web страна: www.melmacedonia.com 
E-mail адреса: info@melmacedonia.com
 
Постапка за изучување на образовната програма
Овој метод започнува со изучување на Основното ниво. За да се запишете на повисоко ниво, мора да имате диплома од завршено претходно ниво. Подолу е постапката за упис на Основно и повисоко ниво:
  1. Прегледајте го распоредот на курсеви на оваа страна.
  2. Доколку пронајдете датум кој ви одговара за нивото кое сакате да го завршите, пратете email на info@melmacedonia.com со податоци: а) ниво кое сакате да завршите, б) датум кога е закажано тоа ниво и в) ваше име и презиме.
  3. Доколку во распоредот нема закажан семинар за нивото кое сакате да го завршите, тогаш пратете email на info@melmacedonia.com со податоци: а) ниво за кое имате желба да го завршите, б) кој месец ви одговара да се одржи нивото и в) ваше име и презиме.